perjantai 11. marraskuuta 2016

Ensimmäinen kirjoittelu..

Kauan on miettinyt blogin tekemistä poneille ja omalle elämälle, mutten ikinä saanut aikaiseksi. Kaverini Krista (Blogi) sai minut ympäri tämän tekemään, mutta sillä onkin oikea työmaa opettaa käyttämään tätä. En ole hyvä tietokoneiden kanssa tai varsinkaan muokkailemaan yhtäkään kuvaa.




Esittelyyn;

Hmm, elikkä.. Täällä ruudun takana kirjoittelee tällainen vähän hömpsähtänyt ponikukkahattutäti, meillä siis kasvatellaan shetlanninponeja. Asustelemme Kalajoella, perheeseen kuuluu kaksi tytärtä ja aviomies. Poneja meillä on 4, joista 3 on tällä hetkellä kantavana. Kissoja meillä on 3 ja yksi koira.  Kaikista teen omat esittelyt erilliselle sivuille.

Blogi tulee varmasti sisältämään juttuja oikeastaan vain poneista ja tallielämästä, kesäisin varsoista tai näyttelyreissuista. Toivotan kovasti lukijoita hyppäämään mukaan ja antamaan vinkkejä, mistä tänne kirjoittaisi tai mistä haluaisitte lukea?



Linkkejä meidän muille sivuille löydät tästä: 


Mutta toivotan todellakin tervetuloa kaikille mukaan seuraamaan meidän riemukasta elämää! 


Jessica


2 kommenttia:

  1. Tervetuloa blogi maalimaan!
    Vinkkinä kuviin, kannattaa laittaa ne isompaan kokoon jos vain suinkin tykkää itse siitä. Itse tykkään blogeista missä kuvat näkyvät ''erittäin suurena'' jotta niitä ei tarvitsisi tihrustella ja koko blogikin näyttää selvemmältä. Eli klikkaa kuvaa sen lisättyäsi ja valitse ''erittäin suuri''. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirveästi. :) Nyt on kuvia muokattu!
      Kaikki on täyttä harjoittelua, kun en ikinä ole minkäänlaista blogia kirjoitellut. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi, mielipiteestä tai vinkistä! :)